tisdag 22 januari 2013

Examen :) Helg i skåne :)

I fredags var det dags. Examen var äntligen här :) Hela dagen var underbar och den gick väldigt fort... Det blev 3 rätters, fotografering, tal och sång på Teleborg Slott. Det var riktigt lyxigt och en underbar stund.

När vi var färdiga åkte jag, Kristina och Elin hem till Kristina och vi drack cider, champagne och lite drink. Vi blev riktigt på G :) Vi mötte Patrik, Adam, Anders, Pamela från klassen och hennes kompis på en pub i Växjö... Det var riktigt härligt och vi drog vidare till en annan pub innan vi gick bort till Grace och dansade loss :) Det var en superhärlig dag/kväll som jag kommer ha i mitt hjärta för evigt. Vi kom hem 3 på natten ungefär och då var man lagom trött :)

Nu är det tomt för man saknar klasskamraterna och gemenskapen men är väldigt skönt att ha blivit färdig äntligen.. Man känner sig stolt :) Detta är ett minne för livet :)

Lördagen:
Dagen efter var man rätt trött, men det var bara till att gå upp. Jag mötte Krister på tåget i Växjö och vi åkte vidare mot Lund :) Ellinor hämtade upp oss. Vi firade Liams 1 årsdag med tacos, tårta och massa människor :) De blev ännu en sen kväll men en mycket rolig sådan :)

Söndagen:
Vi sov över hos Kristers syster med familj i Lomma och vi var ute och åkte pulka bland annat :) Det var en mycket skön söndag och alltid lika trevligt att träffas :) På kvällen hämtade Ellinor och Micke oss för att vi skulle sova hos dem.. Vi spelade lite spel tillsamans och hade de trevligt :)

Måndagen:
Krister, jag, Ellinor och Liam tog en lång promenad från Gårdstånga till Flyinge för att fika och äta lunch ihop :) Det var trevligt och mycket skön promenad. Vi åt lite mat ihop allihopa på kvällen innan vi tog tåget hem till Kalmar igen. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar