onsdag 13 april 2011

Syskonträff i Skåne=)

Denna helgen som gick var jag och Krister på syskonträff i Skåne. Det brukar vara en syskonträff varje år där kristers syskon med respektive träffas och har det trevligt, äter god mat och bara umgås... Detta året var vi nere i Skåne!
Jag och krister åkte här ifrån Kalmar i fredags klockan tjugo över fem. Vi kom fram till Kristers ena syster med familj i Lomma vid nio tiden på kvällen. Där blev det tacos bland annat=) Senare åkte vi med till Kristers andra syster och hennes man till deras nya hus i Gårdstånga..=) Där skulle vi sova i helgen..

Dem hade verkligen ett jättemysigt hus, väldigt fräscht och fint=) På lördagen så skulle det bli grillning i Gårdstånga med alla syskonen och familjerna=) Vi grillade hamburgare och korv..En riktigt mysig och varm och skön lördag.... :-)
Senare på kvällen åkte vi tillbaka till Lomma där det blev potatisgratäng, fläskfilé och sallad.. Var en jättetrevlig kväll verkligen=) Vi kom tillbaka till Gårdstånga på natten...

På söndagen så tog vi bara det lugnt.. Vi gick en långrunda men annars tog vi bara det lugnt och njöt utav det sköna och varma vädret..:-) Vi åkte tillbaka till Kalmar vid kvart i sex... Kom hem vid nio...
Det var en jättebra helg som alltid när man umgås med Kristers underbara familj=)
Pussar & Kramar
A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar