onsdag 1 april 2015

Babyshower i Stockholm

I lördags var jag på överraskningsbabyshower för min vän Matilda som ska bli mamma nu i maj. Jag och mannen åkte upp tidigt i lördags morse till Stockholm.

Mannen var hos sin kusin som bor i Stuvsta lite utanför Stockholm och jag åkte till Årsta där vi skulle ha babyshowern.

Vid halv fyra på eftermiddagen var jag där hos Micaela där vi skulle vara. Det var jättefint ordnat och när väl Matilda och Robert ringde på dörren så öppnade vi och tutade i partypiporna. Matilda blev oerhört överraskad. Vi åt jättegod paj och bröd till. Vi skålade i bubbel och pratade. Matilda fick öppna present till sig själv och sen fick hon kläder till lilla bebisen.

Vi fikade med gott fika. Vi hade köpt vita bodies och färgpennor man kan rita på kläder med. Alla fick rita varsin. Dem blev jättefina.

Det var en jättetrevlig eftermiddag/kväll och det var skönt att hitta på något för att skringra alla jobbiga tankar man har.

Jag blev hämtad sent på kvällen utav mannen och hans kusin. Vi sov hos dom i Stuvsta i deras hus. På söndagen åt vi våfflor och gick promenad bland annat. Sen var det dags för att åka till cityterminalen för att ta bussen hem till Kalmar igen.





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar