måndag 16 januari 2012

Måndag 16 januari 2012

Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen... Jag har bland annat hunnit att vara barnvakt åt min älskade systerdotter Linnéa... Det gick jättebra och det var väldigt mysigt... Hon pratade så det stod härliga till...Jag kan inte annat än längta till den dagen då jag själv blir gravid och själv får barn..
Maria och Patrik var på bio så då var jag hemma hos dem och tog hand om henne.. William var hos sin pappa då. 

Jag har börjat få problem med min scolios i ryggen också..Ringt massa läkare och vårdcentral och hela köret men har inte fått komma.. Ska ringa en specialistmottagning och se vad dem säger.. Har även börjat skolan nu efter jullovet... Det är mycket som ska läsas nu inför dem två tentorna vi har om några veckor men det ska nog gå bra det också.

Här kommer lite blandade bilder från den senaste tiden...





Ha det bäst tills nästa gång vi hörs igen..
Pussar & Kramar
A















2 kommentarer:

  1. Hej gumman!
    Jag förstår att det var roligt för dig att vara barnvakt åt Linnea, då Maria och Patrik var på bio. Själv så längtar jag också tills du och jag än dag blir päron =). Du kommer bli en jättebra mamma. Det är jag helt säker på, men som sagt är det ju väldigt bra att du går ut dina studier först.

    Det var fina bilder du lagt ut på din blogg, men vi borde ändå skaffa tills vi får egna barn en systemkamera.

    Nu ser jag med glädje fram i mot vår semester på Kreta i sommar.

    Du och jag för alltid. Jag älskar dig puss puss din kärlek Krister.

    SvaraRadera
  2. Testa att gå till en sjukgymnast, kan vara att du har svag muskulatur och nedsatt stabilitet och du behöver träna. Kan ju titta om scoliosen blivit värre med förstås. När kollade du den senast?

    SvaraRadera